Virtuális túra készítés

Emeld vállalkozásod megjelenését a következő szintre!

Mi az a virtuális túra?

A virtuális séta egy olyan digitális élmény, amely lehetővé teszi a látogató számára, hogy bejárjon egy adott helyet, anélkül, hogy fizikailag a helyszínre kellene utaznia. A virtuális séták lehetővé teszik a látogatók számára, hogy interaktívan fedezzék fel az adott teret, környezetet, legyen szó egy hotelszobáról, ingatlanról, múzeumról.

A virtuális túrák előnye a teljes szabadság, a látogató azt tekint meg, amire kíváncsi, oda navigál, ahova csak szeretne. Virtuális túrával egy ingatlant, vagy hotelszobát sokkal jobban be lehet mutatni, mint fényképek, videók használatával, ugyanis minden szemszögből lehetőség nyílik megismerni az adott teret.

Hogyan készül egy virtuális túra?

Virtuális séta szolgáltatásunkat egy speciális 360 fokos kamerával készítjük. Az adott területen kb. 2 m2 -ként készítünk gömbpanoráma fényképeket, amelyeket utólag egy szoftverrel illesztünk össze. A végeredmény egy interaktív tér, ahol a felhasználó szabadon navigálhat, pontosan úgy, mintha ott lenne a helyszínen.

A virtuális túra nem csupán egy statikus képsorozat, hanem egy 3 dimenziós modell, amely teljesen szabadon bejárható. A virtuális túra készítés során 3D modell és alaprajz is készül az ingatlanról.

virtuális túra - virtual tour

Kinek ajánljuk a virtuális túra
szolgáltatásunkat?

Virtuális túra szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék lenyűgözni, és még közelebb hozni a bemutatás élményét a potenciális látogatóhoz. 

Ingatlanügynökök

Ingatlanügynökök számára kiváló eszköz, mivel lehetővé teszi az ingatlanok részletes és interaktív bemutatását, elősegítve ezzel az eladási folyamatot. A lehetséges ingatlanvásárló távolról is be tudja járni az eladásra kínált ingatlant, fel tudja fedezni az apró részleteket, érdekességeket. Virtuális túra használata ingatlan értékesítésnél nagyban megkönnyíti az eladási folyamatot, emeli a felhasználói élményt.

Szállodák

Szállodák számára tökéletes marketingeszköz, hiszen a látogatók valós időben bepillanthatnak a különleges helyek atmoszférájába, odavonzva a látogatókat. Virtuális túra segítségével lehetőség nyílik az ügyfél-élmény növelésére a döntési fázisban, a potenciális szállóvendég könnyedén összehasonlíthatja, és kiválaszthatja a foglalni kívánt szobát, apartmant.

Múzeumok

Múzeumoknak javasoljuk virtuális túra szolgáltatásunkat, mivel virtuális túra segítségével a kiállítások nem csak fizikailag, hanem az online térben is elérhetővé válnak. Virtuális túra segítségével a múzeum látogatói száma növelhető, miközben kiváló élményt nyújt a távoli látogatóknak. A múzeumok nem csupán a helyi, hanem a globális közönségüket is megszólíthatják, elősegítve a kulturális értékek és kiállítások szélesebb körű megismertetését.

Mire lehet használni egy
virtuális túrát?

A 360 fokos virtuális túra rendkívül sokoldalú és hatékony eszköz, melyet számos célra lehet használni. Könnyen integrálható bármilyen weboldalra, de a különböző térkép szolgáltatók platformjaira is beilleszthető, így elérhetővé válik a bemutatni kívánt szálláshely, üzlethelyiség, ingatlan, múzeum szélesbb közönség számára. 

A szolgáltatás során nemcsak látványos és részletgazdag virtuális túra készül, hanem egyidejűleg elkészül egy 3D modell és alaprajz is, amelyek segítik a belső terek megismerését. A szolgáltatás nem csak esztétikai élményt nyújt, hanem hatékony marketing eszköz is, amellyel az ingatlanügynökök, szállodák, múzeumok, egyéb vállalkozások nagyban tudják növelni az online megjelenésüket.

Digitalizálás kívül-belül

Ne csak az ingatlan belsejét mutasd meg!

Magyarországon elsőként lehetőséget adunk az ingatlan külsejének és belsejének együttes digitalizálására.

Drónos technológiával 3D modellt készítünk az épület külsejéről, amelyet aztán összekapcsolunk az ingatlanról készített virtuális túrával. A felhasználó így nem csak belülről, hanem kívülről is megcsodálhatja az adott ingatlant. 

A külső digitalizálás különösen növelheti az érdeklődést olyan szálláshelyek, lakóingatlanok, múzeumok iránt, amelyeknek az épülete nagy vonzerővel bír külsőleg is.

Virtuális berendezés

Berendezzük ingatlanod!

Teljesen egyedi szolgáltatásunkkal lehetőséget nyújtunk az ingatlanok digitális berendezésére 3 dimenzióban.

Szolgáltatásunkkal virtuálisan berendezheted, teljesen személyre szabottan az ingatlan üresen álló tereit. Elhelyezhetsz bútorokat, tárgyakat, bármilyen objektumot virtuálisan a térben.

Ez a szolgáltatásunk hatalmas segítség belsőépítészek számára, mert költséghatékonyabbá és gyorsabbá teszi a tervezési folyamatot.

Az ingatlan értékesítés is egyszerűbb és gyorsabbá válik, hiszen be lehet mutatni, hogy az adott térben milyen lehetőségek rejlenek, bútorok, tárgyak elhelyezésével.

Referenciáinkból

2023 nyarán az egész VI. kerületet felmértük drónnal. A kerületről készítettünk hőkamerás drónnal hő és normál ortofotót is. (Bővebben..)

2018-ban egy építész iroda megbízásából külső ortofotókat készítettünk a Magyar Nemzeti Bank homlokzatairól és tetejéről drónnal.

2023, illetve 2024-ben is az újonnan bemutatásra kerülő herendi porcelánokról készítettünk színes 3D modelleket fotogrammetriás eljárással.
Ezekből megtekinthető pár a honlapunkon.

2018-ban a pályaudvar felújításához köthetően külső ortofényképeket készítettünk az összes homlokzatról és a csarnok tetejéről drónnal.

Egy építész cég megbízásából drónnal készítettünk külső és felső ortofotókat a hivatalról.

2022-ben a határátkelő felújításával kapcsolatban drónnal készítettünk alaprajzi légi térképet az egész határátkelőhelyről és annak környékéről.

2023-ban a PPG Trilak egyik gyárhelységéről készítettünk virtuális túrát.

2024 elején az Orlen Hungary Kft. megbízásából lézerszkennerrel és drónnal mértük fel egy benzinkút hirdetőoszlopát. Ezek a felmérések alapján készül el majd az új hirdetőoszlop.

2019-ben külső ortofényépeket készítettünk drónnal az egyetemen található belgyógyászat, neurológia és urológia épületeiről.

A fent említetteken kívül rengeteg elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mellett.

Áraink

Minden projektre egyedi árazást készítünk.

Alap munkadíjunk: nettó 6.000 Ft / óra.
Kiszállási díjunk Budapest területén ingyenes.
Budapesten kívül: nettó 200 Ft / km.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, kérj tőlünk egyedi árajánlatot!

Izgatottan várjuk a közös munkát!

Telefon
Márkus Lőrinc
+36 20 275 7124

Bene Máté
+36 20 587 1138

Egyéb elérhetőségek

Kérj árajánlatot!

Gyakran ismételt kérdések:

Amennyiben meg szeretnéd rendelni a virtuális túra készítés szolgáltatásunkat, elsőként vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi formon, telefonon, vagy e-mailban. Mi 1 munkanapon belül elkészítjük az egyedi ajánlatunkat. A helyszíni munkavégzés a terület méretétől függ, általában 1-2 munkanap alatt végezzük el. Az utólagos feldolgozás rendszerint 3 munkanap alatt megtörténik, így akár a megkereséstől számított 1 héten belül elkészülhet a megrendelt virtuális túra!

Az általunk készített virtuális túra a Matterport külső szolgáltató felületén kerül átadásra. Online meg lehet tekinteni, hivatkozás segítségével meg lehet osztani az interaktív virtuális túrát. HTML kód segítségével weboldalra könnyen beilleszthetőek a virtuális túrák, emellett a különböző térképszolgáltatók (Google Maps, Apple Maps) felületeire is fel lehet tölteni a virtuális túrát, így a látogatók már a térképről is meg tudják tekinteni az épületet.

A virtuális túra készítészítés 2 féle költségből tevődik össze. Az első költség a virtuális séta készítésének a munkadíja. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és 1 munkanapon belül elkészítjük a személyre szabott ajánlatunkat

Ezen kívül amennyiben publikusan meg szeretnéd jeleníteni a virtuális túrát weboldalon, vagy különböző térkép szolgáltatók felületein, a Matterport külső szolgáltatónál havi előfizetési díjat kell fizetni. Ez csomagtól függően pár USD.

AirScan

Kapcsolatfelvétel!

Adja meg elérhetőségét és munkatársunk 1 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!